Geschreven door
De Online Kliniek

Hoe geef ik mijn huid een boost tijdens het coronavirus?

Grote kans dat je thuis zit en niet meer langs kunt gaan bij je huidspecialist voor een behandeling. Het is zonde om je huid achteruit te laten gaan terwijl je ook vanuit huis je huid kan verbeteren!

In deze blog vertellen we je welke 4 stappen je kan nemen om je huid een boost te geven vanuit huis.


Stap 1. reinigen

Reinig je huid goed, het liefste twee keer achter elkaar met twee verschillende reinigers.

Kies voor 1 milde reiniger die make-up en vuil verwijdert en kies daarna voor een intensieve reiniger met zuren (Glycolzuur, Salicylzuur of Melkzuur). Deze zuren verwijderen het dode huidlaagje van je huid, waardoor je huid meer gaat stralen en onzuiverheden verminderen.


VITAL C - Hydrating Enzyme Masque

Stap 2. maskers

Combineer twee maskers zodat de werking van de maskers versterkt en je het resultaat krijg van een peeling. Onze voorkeur gaat uit maar het VITAL C Hydrating Enzym Masque en de AGELESS Total Resurfacing Masque van IMAGE Skincare.

Start met het aanbrengen van het AGELESS masker, spoel het masker niet af. Breng direct een laagje VITAL C masker aan.

Beide laat je 15 minuten op je huid zitten. Deze maskers vormen een unieke combinatie van Salicylzuur, Glycolzuur en Vitamine C. Ideaal om onzuiverheden, fijne lijntjes, vlekjes en een droge huid aan te pakken. Bij een droge huid laat je het masker 8 in plaats van 15 minuten zitten. Spoel de maskers af en haar het restant van de maskers van je gezicht met een gezichtsspons.


Stap 3. cupping

Start met facial cupping! Cuppen brengt de doorbloeding op gang waardoor je huid meer voedingstoffen aangereikt krijgt. Van cuppen krijg je een enorm mooie GLOW✨.

Voordelen van cupping:

  • Vermindert rimpels (verstevigt je huid)
  • Zorgt voor een goede doorbloeding
  • Vermindert wallen (drijft vocht af)
  • Werkt zuiverend op je poriën
  • Verzacht littekenweefsel

We hebben een leuke set samengesteld van een facial oil en de gezichtsmassage cup.
Bestel deze set nu met korting, klik hier.


Peel Boosters met Glycolzuur, Fytinezuur, retinol, salicylzuur vermindert pigmentatie, rimpels, acne en littekens

Stap 4. peel booster

Sluit je behandeling af met een Peel booster (peeling voor thuis). De Peel boosters zijn super krachtig en kunnen je home treatment naar een hoger niveau brengen. Voor het eerst kan je thuis gaan peelen, zonder het ondergaan van een behandeling.

Heb je acne? Dan is de Imperfection Peel Booster geschikt voor je huid. Deze peel booster bevat 10% Glycolzuur en 2% Salicylzuur.

Heb je last van pigmentvlekken? Dan adviseren we de Clarifying Peel Booster. Deze peel booster bevat 20% Glycolzuur en 2% Fytinezuur.

Heb je last van rimpels of littekens? Dan adviseren we de Retiseal Peel Booster. Deze peel booster bevat 1% pure Retinol.


Hoe te beginnen?

Als je eerder intensieve producten hebt gebruikt of je heb een peeling gehad dan kan je direct alle stappen achter elkaar uitvoeren. Heb je een gevoelige huid dan je beter om rustig aan te beginnen en elke stap op een andere dag uitvoeren (stap 1 buiten beschouwing gelaten, want dit doe je als het goed is elke dag!)

Bekijk hier alle producten om thuis een behandeling uit te voeren.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*