Registreren & mijn account

Hoe kan ik een account aanmaken bij De Online Kliniek?

Je kunt een account aanmaken door rechts bovenin op het icoon ‘poppetje’ te klikken. Deze staat links naast je winkelmand. Na het invullen van je gegevens klik je op ‘registreren’ en je account is aangemaakt. Lukt het niet? Neem contact op met onze klantenservice en we helpen je graag!

Ik ben mijn wachtwoord vergeten?

Als je je wachtwoord vergeten bent, vul je onder inloggen je e-mailadres in. Vervolgens klik je op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Lukt het niet? Neem gerust contact met ons op of chat met ons via de webshop.

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen?

Je kunt je wachtwoord wijzigen door op onze webshop rechts bovenaan naar account te gaan. Klik vervolgens op accountgegevens en vul je huidige wachtwoord in. Je kunt nu een nieuw wachtwoord kiezen.

Mijn wachtwoord werkt niet?

Neem gerust contact met ons op of chat met ons via de webshop als je wachtwoord niet werkt.

Mijn vraag is nog niet beantwoord?

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op of chat met ons via de webshop.