BEHANDELLOCATIE
Bankaplein 2
2585 EV Den Haag

Gratis parkeren


 • Bekijk onze microneedling op deze pagina.
 • Meteen een afspraak maken? Klik hier.
 • Of bel, mail of WhatsApp ons gerust +316 11 80 79 43.

 

“Gratis consult, zonder verplichtingen. Onze huidtherapeuten kijken graag eerst goed naar je huid. Microneedling is dé behandeling om rimpels, (acne) littekens, pigmentvlekken, striae, grove poriën, wallen of een doffe huid te verminderen! Binnen 3-6 behandelingen een egale en gladde huid.”

 


Microneedling Den Haag

Wat is microneedling?

Microneedling is een effectieve behandeling om de huid in de diepte te vernieuwen. Onze huidexperts voeren deze behandeling met veel expertise uit. Met de microneedling worden er kleine gaatjes op je huid aangebracht.

Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces van je huid geactiveerd. De behandeling stimuleert de productie van nieuw collageen en maakt je huid glad en egaal. Je huid herstelt van binnenuit waardoor rimpels, (acne) littekens, pigmentvlekken, striae, grove poriën of een doffe huid verminderen.

We behandelen altijd het hele gezicht

Onze huidexperts behandelen altijd het gehele gezicht, omdat je de gehele conditie van je huid wilt verbeteren en niet enkel plaatselijk. Er kan uiteraard wel extra aandacht geschonken worden aan een specifiek gedeelte van het gezicht. Naast het gezicht, is de behandeling van overige lichaamsdelen ook mogelijk zoals hals, decolleté, handen en benen.

Voor wie is microneedling geschikt?

Voordat je een microneedling ondergaat, raden we een aantal peeling (gezichts)behandelingen vooraf aan. De peelings zijn effectief in het bestrijden van rimpels, rosacea, pigment, acne, en een droge en vette huid. In het verminderen van acne bijvoorbeeld, pak je na peelings met microneedling de overgebleven littekens aan. Microneedling is geschikt voor het verminderen van huidproblemen (rimpels, acne, pigment, etc.) maar ook als je een gezonde huid wilt behouden.

De behandeling voeren we niet uit op een huid met open wondjes, actieve acne of tijdens zwangerschap.

Resultaat van microneedling

Na een eerste behandeling is huid rood, maar de dagen daarna zal je meteen zien dat je huid meer glanst. Na een tweede behandeling is je huid zacht en egaal en bij een derde en vierde behandeling verminderen littekens en fijne lijntjes. De resultaten zijn niet direct zichtbaar, aangezien je huid tijd nodig heeft om te herstellen en collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan ongeveer 1-2 maanden duren.

Hoe ziet mijn huid na de behandeling eruit?

Na de behandeling kan je huid enkele uren tot max. 2 dagen rood zijn. Ook kan je huid licht gaan schilferen. Dit komt doordat oude dode huidcellen sneller loslaten (afschilferen) en plaatsmaken voor nieuwe huidcellen. Mocht er een schilfer ontstaan, trek daar vooral niet aan. Dit kan pigmentvlekken veroorzaken.

Tips voor na de behandeling

 • Wees de dagen na de behandeling voorzichtig met je huid
 • Vermijd de sportschool en sauna 48 uur na de behandeling (zweet kan je huid irriteren)
 • 24 uur na de behandeling geen make-up aanbrengen
 • Breng minimaal SPF 30 aan elke dag
 • Is je huid droog en schilfering? Wacht met het gebruik van ingrediënten als Salicylzuur, Glycolzuur of Retinol totdat je huid niet meer droog of schilferig is (als je deze ingrediënten direct inzet, wordt je huid droog en geïrriteerd)

Tijdens de microneedling behandeling

We starten de behandeling met het reinigen van je huid en het maken van foto’s. We willen namelijk het resultaat goed kunnen meten als de behandelingen afgerond zijn. Tijdens de behandeling leggen we precies uit wat we gaan doen.

Is microneedling een pijnlijke behandeling

Geen zorgen, de behandeling is goed te verdragen. Mocht je opzoek zijn naar wat verlichting, dan zou je eventueel 2 paracetamol 20 minuten van te voren kunnen innemen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Microneedling start in kuurverband van 3 of 6 behandelingen elke 4 weken (afhankelijk type huidprobleem). Na het afronden van de kuur adviseren we om je huid goed te onderhouden met de juiste producten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

De Online Kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Vergoeding door zorgverzekeraarDe Online Kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Een gezichtsbehandeling voor acne (en littekens) kan in de meeste gevallen geheel vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Dit is afhankelijk van jouw aanvullend verzekeringspakket. Vraag je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Microneedling |  €150,- + gratis masker na behandeling

Intensiteit 3 | 60 minuten

 • Behandeling: reinigen en ontvetten, microneedling van het gehele gezicht, nabehandeling met masker met kalmerende ingrediënten
 • Huid: rimpels, pigmentvlekken, grove poriën, doffe huid of acne littekens
 • Resultaat: stimuleert collageen en elastine in je huid, waardoor je huid egaal wordt en fijne lijntjes, pigmentvlekken en littekens verminderen
 • Je huid gaat na 2-7 dagen stralen en ziet er fris uit, na 2-3 maanden is collageen gestimuleerd, huid egaal en stevig
 • Werkstoffen worden na de behandeling beter opgenomen door je huid

Boek behandeling in

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Je behandeling is ingepland!
 
- In behandeling

Vragen?

Bel, mail of WhatsApp ons gerust.
Je kan ons altijd bereiken!