Over DOK

De Online Kliniek

Voor ons was het eigenlijk al meteen duidelijk. Een online platform opzetten voor iedereen die op zoek is naar producten (van verschillende merken) die daadwerkelijk je huid verbeteren.

Op dit moment adviseren wij onze klanten om op onze website GRATIS huidadvies aan te vragen, zodat wij gepast product advies kunnen geven.

Onze producten gaan wél door je eerste huidlaag heen!

De producten die we verkopen bevatten hoge percentages werkzame ingrediënten. Ze zijn bewezen veilig en werkstoffen dringen daadwerkelijk door je eerste huidlaag heen. Zo stimuleren we de vernieuwing van huidcellen zodat je huid daadwerkelijk verbetert.

Wat zijn de voorwaarden voor een goed werkzaam product?

Ons assortiment bestaat uit verschillende producten. Voor elk huidtype en huidprobleem is een geschikt product te vinden, zonder oneindig veel opties. We selecteren de producten op basis van ingrediënten (percentages en samenstelling) en het gebruik.

Waarom verkopen we nog andere producten naast huidverzorging?

Naast ons assortiment van huidverbeterende producten, verkopen we minerale make-up, zelfbruiners en deodorants die hypo-allergeen, milieuvriendelijk en uitermate geschikt zijn voor mensen die huidproblemen hebben. Onze producten bevatten geen irriterende ingrediënten, zijn alcoholvrij, parfumvrij, parabenen-vrij, dierproefvrij, vrij van synthetische kleurstoffen en zijn bewezen effectief. De geuren van onze producten worden verkregen uit fruitextracten.

Over DOK

Onderzoek naar de beste producten van nu!

Wekelijks doen we onderzoek naar nieuwe producten met werkzame ingrediënten. Komen we vandaag een nieuw product met betere ingrediënten tegen? Dan zorgen we dat dit product (na zorgvuldig testen) op onze webshop te verkrijgen is.

Hoe hebben wij elkaar leren kennen?

We hebben elkaar ontmoet in 2016 toen we beide voor hetzelfde huidverbeteringsmerk werkten. Al snel kwamen we erachter dat er genoeg merken zijn die fantastische resultaten op huidverbetering laten zien. Zo heeft elk merk zijn specialiteiten. Hier zagen we dan ook de mogelijkheid om de beste producten van verschillende merken bij elkaar te brengen.

Vertekend beeld over goede huidproducten

Het werd tijd om onze kennis te bundelen, de markt in producten op huidverbetering nog beter te leren kennen, en de mensen die opzoek zijn naar huidverbetering de weg naar de beste producten van nu te vergemakkelijken. Want veel mensen hebben een vertekend beeld over welke producten nu daadwerkelijk je huid verbeteren.

Vivian Heemskerk

Over DOK
– Huidtherapeut en co-founder van De Online Kliniek –

Achtergrond Vivian Heemskerk

Van jongs af aan was ik altijd druk in de weer om de mensen om mij heen mooi te maken. Mijn ouders en vrienden waren dan ook bereid om de nieuwste zelfgemaakte maskers uit te proberen of producten met werkzame ingrediënten te testen.

Altijd al huidtherapeut willen zijn!

Geen twijfel over mogelijk dat ik huidtherapeut zou worden en alles zou leren over werkzame ingrediënten, producten en behandelingen. Met deze kennis was ik een stap verder bij mijn doel om een eigen bedrijf op te zetten om de huid van zoveel mogelijk mensen te gaan verbeteren. Na het afronden van mijn studie Huidtherapie heb ik als behandelend huidtherapeut bij verschillende klinieken en als adviseur voor een huidverbeteringsmerk gewerkt.

Over DOK

She knows the market

In 2018 ben ik gestart met mijn Instagram blog ‘Huidtherapie & Beautytips’. Om mijn volgers meer betrouwbare informatie te geven over producten, ingrediënten en huidproblemen. Door meer te leren over de producten, in combinatie met grondig onderzoek naar ingrediënten, kan ik objectief mijn volgers goed op de hoogte houden van de beste producten op dit moment. Met trots kan ik nu, door de oprichting van De Online Kliniek, persoonlijk huidadvies geven en de beste producten in huidverbetering verkopen. Dit is natuurlijk een droom die is uitgekomen!

Mensen omschrijven mij als:

√ Scherp en open-minded
√ Ingrediënten nerd
√ Waardevolle feiten over de huid is haar passie
√ De product specialist, test en onderzoekt
√ Heeft altijd muziek aan staan
√ Social Media fan
√ Vivian is (net als Sabine) een echte podcast liefhebber!
√ Is vrij onhandig en houdt van een geintje
√ Vernieuwend, snel en rechtdoorzee
√ Woont samen met haar vriend en hond

Mijn 4 favoriete producten:

Sabine de Jonge

Over DOK
– co-founder van De Online Kliniek –

Achtergrond Sabine de Jonge

Naast het feit dat ik altijd al heb willen ondernemen, heb ik ook altijd datgene in het leven gedaan wat ik graag wilde doen. Hard studeren (Master in Communication Science afgerond), prachtige wereldreis gemaakt en genoeg werkervaring opgedaan in de commerciële sector. Al snel was het mij duidelijk dat als je maar hard genoeg werkt, de goede mensen om je heen verzamelt en vooral plezier hebt in wat je doet, je veel kan bereiken

Brush on Block SPF 30

Niet effectieve anti-aging crèmes

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet het type beauty meisje ben die dagelijks voor de spiegel staat. Wel heb ik vriendinnen met zwangerschapsmaskers (pigmentvlekken), vrienden die verkeerde huidverzorgingsproducten gebruiken (parfum, alcohol, etc.) en ontmoet ik moeders die vaak te dure, niet effectieve anti-aging crèmes in huis halen, in de hoop dat hun rimpels op een dag verdwijnen.

Impact op gezondheid

Nog veel belangrijker is dat ik van dichtbij, bij mijn moeder, heb kunnen zien wat voor schade de zon kan aanrichten op je huid en welke impact dit kan hebben op je gezondheid. Ik ben dan ook trots dat ik naast een fantastische man, twee geweldige kinderen en veel lieve vrienden, ondernemer mag zijn en met De Online Kliniek veel mensen mag helpen met hun huid.

Mensen omschrijven mij als:

√ Drive voor eerlijkheid, snelheid en directheid
√ Hardwerkende, passievolle energiebom, met oog voor detail
√ Andere ondernemers inspireren haar
√ Doelgerichte multitasker, niemand praat zo snel als zij
√ Ze is altijd op zoek naar vernieuwing
√ Energieke, onafhankelijke maximizer
√ Denkt continu vanuit de consument
√ Iemand die creatief en innovatief is
√ Luistert graag 100% inspiratie podcasts

Mijn 4 favoriete producten:

Bij ons werken alleen huidtherapeuten

Onze huidspecialisten (huidtherapeuten), waar je terecht kan voor al je vragen over je huid, hebben een HBO achtergrond en zijn gespecialiseerd in het verbeteren, voorkomen en verhelpen van huidproblemen. Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij ons. Om dit te waarborgen zijn al onze huidtherapeuten aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarnaast volgen ze regelmatig nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied.
Over DOK

Online huidadvies aanvragen
Meteen producten bestellen

Ook gezichtsbehandelingen (peelings)

Wij zijn van mening dat voor bepaalde huidproblemen, naast het gebruik van onze producten en goed advies van onze huidtherapeuten, ook gezichtsbehandelingen (peelings) nodig kunnen zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij dit natuurlijk in je huidadvies opnemen. Bij ons kan je namelijk ook terecht voor behandelingen op maat bij huidproblemen zoals acne, huidveroudering, pigmentatie, roodheden, littekens, etc.

Vergoedingen

Heb je last van acne? Een gezichtsbehandeling voor acne valt meestal onder ‘aanvullend verzekerd’ (zorgverzekering). De vergoedingen in kosten en betaling hiervan verschillen per zorgverzekering. Neem voor de zekerheid contact met je zorgverzekering op om er achter te komen of je hiervoor verzekerd bent.

Je kunt ons altijd bereiken, we staan voor je klaar!

 

Ma t/m vr 08.00 uur tot 17.00 uur.
Dringende vraag buiten werktijd om, geen probleem stuur ons een WhatsApp.