Over DOK

De Online Kliniek

Voor ons was het eigenlijk al meteen duidelijk. Een online platform opzetten voor iedereen die op zoek is naar producten die daadwerkelijk je huid verbeteren. Het succes van De Online Kliniek is dan ook niet te stoppen! Eerlijk, transparant en echt impact willen maken door een oplossing te vinden voor de huid van elke klant.

In de zomer van 2018 hebben wij ons ingeschreven bij De Kamer van Koophandel en inmiddels zijn we een onmisbare speler in de markt op het gebied van huidverbetering. Dagelijks adviseren we honderden mensen met veel plezier.

Ben jij de volgende blije klant die wij helpen aan een mooie huid? Vraag vandaag huidadvies aan t.w.v. 15,- en krijg 15 euro shoptegoed voor onze webshop.


Hoe hebben wij elkaar leren kennen?Blog Over DOK. Hoe hebben wij elkaar leren kennen. Foto onderzoeken etiket producten. Weerspiegeling

We hebben elkaar ontmoet in 2016 toen we beide voor hetzelfde huidverbeteringsmerk IMAGE Skincare werkten. Vivian was werkzaam als Accountmanager en huidtherapeut en Sabine als Marketing Manager.

Al snel kwamen we erachter dat er genoeg merken zijn (naast IMAGE Skincare) die fantastische resultaten laten zien op het verbeteren van je huid. Zo heeft elk merk zijn specialiteit. Wij zagen dit als unieke kans om de beste producten van verschillende merken bij elkaar te brengen.


Verkeerde huidproducten zorgen voor huidproblemen

Veel mensen hebben een vertekend beeld over welke producten nu daadwerkelijk je huid verbeteren. Wij zijn verbaasd dat bijna elk huidproduct wat online of in de winkel te koop is parfum, alcohol, parabenen en andere irriterende ingrediënten bevatten. De consument heeft vaak totaal geen idee hoe slecht dit voor je huid is. Huidproblemen zoals acne, roodheden, rimpels, droge huid, pigmentvlekken en nog veel meer, ontstaan vaak simpelweg door gebruik van verkeerde huidproducten.

Laat staan voor baby’s en kinderen, waar jarenlang gebruik van de verkeerde huidproducten eczeem en psoriasis op latere leeftijd kan veroorzaken. De hoogste tijd dus dat je bij ons de beste producten (voor verschillende huidtypen) kan aanschaffen die wel degelijk je huid verbeteren.

Vraag direct GRATIS huidadvies aan.

Huidadvies aanvragen kost €15,-, maar krijg 15 euro shoptegoed voor onze webshop.


Onze producten gaan wél door je eerste huidlaag heen!

De producten die we verkopen bevatten hoge percentages werkzame ingrediënten. Ze zijn bewezen veilig en werkstoffen dringen daadwerkelijk door je eerste huidlaag heen. Zo stimuleren we de vernieuwing van huidcellen zodat je huid daadwerkelijk verbetert.

Voor en na foto pigmentvlekken | De Online Kliniek
* vermindering van pigmentvlekken


Voorwaarden voor een goed werkzaam product

Ons assortiment bestaat uit verschillende producten. Voor elk huidtype en huidprobleem is een geschikt product te vinden, zonder oneindig veel opties. We selecteren de producten op basis van ingrediënten (percentages en samenstelling) en het gebruik.

Huidproblemen die we verhelpen


Waarom verkopen we ook andere producten naast huidverzorging?

Heel simpel, het is zonde als je bewust kiest om goede producten voor je huid te gaan gebruiken, maar nog steeds een foundation met parfum op je gezicht smeert of een deodorant gebruikt die Aluminium bevat. Om deze reden bieden we nog veel meer producten aan dan alleen huidproducten.

We verkopen foundations (die je huid herstellen), minerale make-up (met vitamines), zelfbruiners (die je huid hydrateren), deodorants (zonder Alumunium) en andere lichaamsverzorgingsproducten. Al deze producten zijn milieuvriendelijk en uitermate geschikt voor mensen die huidproblemen hebben of mensen die bewust kiezen voor goede producten met eerlijke ingrediënten.


Geen irriterende ingrediënten

Onze producten bevatten geen irriterende ingrediënten. Ze zijn allemaal alcoholvrij, parfumvrij, parabenen-vrij, dierproefvrij, vrij van synthetische kleurstoffen en zijn bewezen effectief. Daarnaast worden de geuren van onze producten verkregen uit fruitextracten.


Vivian Heemskerk

Over DOK
– Huidtherapeut en co-founder van De Online Kliniek –

Achtergrond Vivian Heemskerk

Van jongs af aan was ik altijd druk in de weer om de mensen om mij heen mooi te maken. Mijn ouders en vrienden waren dan ook bereid om de nieuwste zelfgemaakte maskers uit te proberen of producten met werkzame ingrediënten te testen..

Altijd al huidtherapeut willen zijn!

Geen twijfel over mogelijk dat ik huidtherapeut zou worden en alles zou leren over werkzame ingrediënten, producten en behandelingen. Met deze kennis was ik een stap verder bij mijn doel om een eigen bedrijf op te zetten om de huid van zoveel mogelijk mensen te gaan verbeteren. Na het afronden van mijn studie Huidtherapie heb ik als behandelend huidtherapeut bij verschillende klinieken en als adviseur voor een huidverbeteringsmerk gewerkt.

Over DOK

She knows the market

In 2018 ben ik gestart met mijn Instagram blog ‘Huidtherapie & Beautytips’. Om mijn volgers meer betrouwbare informatie te geven over producten, ingrediënten en huidproblemen. Door te blijven leren over producten, in combinatie met grondig onderzoek naar ingrediënten, kan ik objectief mijn volgers goed op de hoogte houden van de beste producten op dit moment.

Met trots geven wij nu, door de oprichting van De Online Kliniek, persoonlijk huidadvies en verkopen we de beste producten in huidverbetering. Dit is natuurlijk een droom die is uitgekomen!

Mensen omschrijven mij als:

√ Scherp en open-minded
√ Ingrediënten nerd
√ Waardevolle feiten over de huid is haar passie
√ De product specialist, test en onderzoekt
√ Heeft altijd muziek aan staan
√ Vivian is (net als Sabine) een echte podcast liefhebber!
√ Is vrij onhandig en houdt van een geintje
√ Vernieuwend, snel en rechtdoorzee
√ Woont samen met haar vriend en hond

Mijn 4 favoriete producten:

Sabine de Jonge

Over DOK
– co-founder van De Online Kliniek –

Achtergrond Sabine de Jonge

Naast het feit dat ik altijd al heb willen ondernemen, heb ik ook altijd datgene in het leven gedaan wat ik graag wilde doen. Studeren (Master in Communication Science afgerond), prachtige wereldreis gemaakt en genoeg werkervaring opgedaan in de commerciële sector. Al snel was het mij duidelijk dat als je maar hard genoeg werkt, de juiste mensen om je heen verzamelt en vooral plezier hebt in wat je doet, je veel kan bereiken.

Brush on Block SPF 30

Niet effectieve anti-aging crèmes

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet het type beauty meisje ben die dagelijks voor de spiegel staat. Wel heb ik vriendinnen met zwangerschapsmaskers (pigmentvlekken), vrienden die verkeerde huidverzorgingsproducten gebruiken (met parfum, alcohol, etc.) en ontmoet ik moeders die dure, niet effectieve anti-aging crèmes in huis halen, in de hoop dat hun rimpels op een dag verdwijnen.

Impact op gezondheid

Nog veel belangrijker is dat ik van dichtbij, bij mijn moeder, heb kunnen zien wat voor schade de zon kan aanrichten op je huid en welke impact dit kan hebben op je gezondheid. Ik ben dan ook trots dat ik naast een fantastische man, twee geweldige kinderen (derde kleintje is onderweg) en veel lieve vrienden, ondernemer mag zijn en met De Online Kliniek veel mensen mag helpen met hun huid.

Mensen omschrijven mij als:

√ Drive voor eerlijkheid, snelheid en directheid
√ Hardwerkende, passievolle energiebom, met oog voor detail
√ Andere ondernemers inspireren haar
√ Doelgerichte multitasker, niemand praat zo snel als zij
√ Ze is altijd op zoek naar vernieuwing
√ Onafhankelijke maximizer
√ Denkt continu vanuit de consument
√ Iemand die creatief en innovatief is
√ Luistert graag 100% inspiratie podcasts

Mijn 4 favoriete producten:


Onderzoek naar de beste producten van nu!

Wekelijks doen we onderzoek naar nieuwste producten met werkzame ingrediënten. Komen we vandaag een nieuw product met goede ingrediënten tegen? Dan zorgen we dat dit product (na zorgvuldig testen) op onze webshop te verkrijgen is.


Huidreactie die je mag verwachten?

Je kan al snel bij gebruik van onze producten een huidreactie verwachten. Je huid moet namelijk wennen aan werkzame ingrediënten die door je eerste huidlaag heendringen. Cellen in je huid worden gestimuleerd om te vernieuwen en zo je huid te verbeteren.

Niks om je zorgen over te maken, dat is heel normaal en juist goed!

√ Droog          √ Schilfering      √ Trekkerig
√ Tinteling     √ Roodheid       √ Onzuiverheden


Bij ons werken alleen huidtherapeuten

Onze huidspecialisten (huidtherapeuten), waar je terecht kan voor al je vragen over je huid, hebben een HBO achtergrond en zijn gespecialiseerd in het verbeteren, voorkomen en verhelpen van huidproblemen. Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij ons.

Om dit te waarborgen zijn al onze huidtherapeuten aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarnaast volgen ze regelmatig nascholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Logo Nederlandse Vereniging van HuidtherapeutenKwaliteitsregister logo


Gezichtsbehandeling (peelings)

Behandeling | De Online Kliniek | Peeling

Wij zijn van mening dat voor bepaalde huidproblemen, naast het gebruik van onze producten en goed advies van onze huidtherapeuten, ook gezichtsbehandelingen (peelings) nodig kunnen zijn.

Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij dit natuurlijk in je huidadvies opnemen. Bij ons kan je namelijk ook terecht voor behandelingen op maat bij huidproblemen zoals acne, huidveroudering, pigmentatie, roodheden, littekens, etc.

Klik hier om een gezichtsbehandeling in te boeken.

BEHANDELLOCATIE
Hoefblad 99
2231 WR Rijnsburg


Verzekering vergoed acne behandelingen

Heb je last van acne of acne littekens? Een gezichtsbehandeling voor acne en acne littekens valt vaak onder ‘aanvullend verzekerd’ (zorgverzekering). De vergoedingen in kosten en betaling hiervan verschillen per zorgverzekering. Neem voor de zekerheid contact met je zorgverzekering op om er achter te komen of je hiervoor verzekerd bent.

Voor en na foto Acne behandeling Aziatische huid
* vermindering van acne


Product- en of huidadvies nodig?

Vraag direct GRATIS huidadvies aan. Binnen 3 werkdagen ontvang je deze per mail van onze huidtherapeut.

huidadvies aanvragen | Huidverzorging


Vragen?

Je kunt ons altijd bereiken (WhatsApp, mail of telefoon), we staan voor je klaar!


* ma t/m vr 08.00 uur tot 17.00 uur.
* dringende vraag buiten werktijd om, geen probleem stuur ons een WhatsApp.