Over DOK

De Online Kliniek

Voor ons was het eigenlijk al meteen duidelijk. Een online platform opzetten voor iedereen die op zoek is naar producten die daadwerkelijk je huid verbeteren. Het succes van De Online Kliniek is dan ook niet te stoppen! Eerlijk, transparant en echt impact willen maken door een oplossing te vinden voor de huid van elke klant.

Inmiddels zijn we een onmisbare speler in de markt op het gebied van huidverbetering. Dagelijks adviseren we honderden mensen met veel plezier.


Verkeerde huidproducten zorgen voor huidproblemen

Veel mensen hebben een vertekend beeld over welke producten nu daadwerkelijk je huid verbeteren.

Huidproblemen zoals acne, roodheden, rimpels, droge huid, pigmentvlekken en nog veel meer, ontstaan vaak simpelweg door gebruik van verkeerde huidproducten.

Laat staan voor baby’s en kinderen, waar jarenlang gebruik van de verkeerde huidproducten eczeem en psoriasis op latere leeftijd kan veroorzaken. De hoogste tijd dus dat je bij ons de beste producten (voor verschillende huidtypen) kan aanschaffen die wel degelijk je huid verbeteren.


Onze producten gaan wél door je eerste huidlaag heen!

De producten die we verkopen bevatten hoge percentages werkzame ingrediënten. Ze zijn bewezen veilig en werkstoffen dringen daadwerkelijk door je eerste huidlaag heen. Zo stimuleren we de vernieuwing van huidcellen zodat je huid daadwerkelijk verbetert.


Voorwaarden voor een goed werkzaam product

Ons assortiment bestaat uit verschillende producten. Voor elk huidtype en huidprobleem is een geschikt product te vinden, zonder oneindig veel opties. We selecteren de producten op basis van ingrediënten (percentages en samenstelling) en het gebruik.

Huidproblemen die we verhelpen

Klik hier om onze huidtherapeut direct een WhatsApp bericht te sturen.


Waarom verkopen we ook andere producten naast huidverzorging?

Heel simpel, het is zonde als je bewust kiest om goede producten voor je huid te gaan gebruiken, maar nog steeds een minerale poeder foundation met parfum op je gezicht smeert of een deodorant gebruikt die Aluminium bevat. Om deze reden bieden we nog veel meer producten aan dan alleen huidproducten.

We verkopen foundations (die je huid herstellen), minerale make-up (met vitamines), zelfbruiners (die je huid hydrateren), deodorants (zonder Alumunium) en andere lichaamsverzorgingsproducten. Al deze producten zijn milieuvriendelijk en uitermate geschikt voor mensen die huidproblemen hebben of mensen die bewust kiezen voor goede producten met eerlijke ingrediënten.


Geen irriterende ingrediënten

Onze producten bevatten geen irriterende ingrediënten. Ze zijn allemaal alcoholvrij, parabenen-vrij, dierproefvrij, vrij van synthetische kleurstoffen en zijn bewezen effectief. Daarnaast worden de geuren van onze producten verkregen uit fruitextracten.


Sabine de Jonge

Over DOK– Founder van De Online Kliniek –

Achtergrond Sabine de Jonge

Naast het feit dat ik altijd al heb willen ondernemen, heb ik ook altijd datgene in het leven gedaan wat ik graag wilde doen. Studeren (Master in Communication Science afgerond), prachtige wereldreis gemaakt en genoeg werkervaring opgedaan in de commerciële sector.

Al snel was het mij duidelijk dat als je maar hard genoeg werkt, de juiste mensen om je heen verzamelt en vooral plezier hebt in wat je doet, je veel kan bereiken.

Toen ik werkzaam was als Marketing Manager voor het huidverbeteringsmerk IMAGE Skincare, kwam ik erachter dat er genoeg andere merken zijn die fantastische resultaten laten zien op het verbeteren van je huid. Zo heeft elk merk zijn specialiteit.

Ik zag dit als unieke kans om de beste producten van verschillende merken bij elkaar te brengen op één webshop.

Niet effectieve anti-aging crèmes

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet het type beauty meisje ben die dagelijks voor de spiegel staat. Wel heb ik vriendinnen met zwangerschapsmaskers (pigmentvlekken), vrienden die verkeerde huidverzorgingsproducten gebruiken en ontmoet ik genoeg moeders die dure, niet effectieve anti-aging crèmes in huis halen, in de hoop dat hun rimpels op een dag verdwijnen.

Impact op gezondheid

Nog veel belangrijker is dat ik van dichtbij, bij mijn moeder, heb kunnen zien wat voor schade de zon kan aanrichten op je huid en welke impact dit kan hebben op je gezondheid. Ik ben dan ook trots dat ik naast een fantastische man, drie geweldige kinderen en veel lieve vrienden, ondernemer mag zijn en met De Online Kliniek veel mensen mag helpen met hun huid.

Mensen omschrijven mij als:

√ Drive voor eerlijkheid, snelheid en directheid
√ Hardwerkende, passievolle energiebom, met oog voor detail
√ Andere ondernemers inspireren haar
√ Doelgerichte multitasker, niemand praat zo snel als zij
√ Ze is altijd op zoek naar vernieuwing
√ Onafhankelijke maximizer
√ Denkt continu vanuit de consument
√ Iemand die creatief en innovatief is
√ Luistert graag 100% inspiratie podcasts

Mijn 4 favoriete producten:


Onderzoek naar de beste producten van nu

Wekelijks doen we onderzoek naar de nieuwste producten met werkzame ingrediënten. Komen we vandaag een nieuw product met goede ingrediënten tegen? Dan zorgen we dat dit product (na zorgvuldig testen) op onze webshop te verkrijgen is.


Gratis huidadvies t.w.v. €25,-

Onze gecertificeerde huidtherapeuten helpen je graag met je huid.

1. ADVIES OP AFSTAND

Stuur ons een e-mail info@deonlinekliniek.nl of WhatsApp met:

 • Omschrijving van je huid(probleem)
 • Eventueel foto’s van je huid – zo kunnen we je het beste helpen!
 • Eventueel namen (of een foto) van de producten die je nu gebruikt
 • Dan ontvang je dezelfde dag (via Whatsapp of mail) nog advies van onze huidtherapeut

Klik hier om onze huidtherapeut direct een WhatsApp bericht te sturen.


2. GRATIS HUIDCONSULT KLINIEK

 • Maar direct een GRATIS consult afspraak
 • Bezoek onze kliniek (Bankaplein 2, Den Haag)
 • Onze huidtherapeut reinigt intensief je huid
 • Je huid wordt onder een vergroot lamp goed bekeken
 • Je ontvangt (geheel vrijblijvend) direct persoonlijk huidadvies

Afspraak maken


3. ONLINE VRAGENLIJST

 • Vul onze online vragenlijst in (max. 5 min)
 • Ontvang binnen 2 werkdagen (via WhatsApp) uitgebreid persoonlijk huidadvies van onze huidtherapeut
 • Geen WhatsApp? Geen probleem! Dan sturen we je huidadvies per e-mail naar je toe

Vragenlijst invullen


Gezichtsbehandeling (peelings, TCA en microneedling)

Wij zijn van mening dat voor bepaalde huidproblemen, naast het gebruik van onze producten en goed advies van onze huidtherapeuten, ook gezichtsbehandelingen (peelings, TCA of microneedling) nodig kunnen zijn.

Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij dit uiteraard op in je GRATIS huidadvies. Bij ons kan je namelijk ook terecht voor behandelingen op maat bij huidproblemen zoals acne, huidveroudering, pigmentatie, roodheden, littekens, etc.

Klik hier voor meer informatie over onze behandelingen en om eventueel een behandeling in te boeken.

Klik hier om onze huidtherapeut direct een WhatsApp bericht te sturen.

BEHANDELLOCATIE
Bankaplein 2
2585 EV Den Haag


Verzekering vergoed acne behandelingen

Heb je last van acne of acne littekens? Een gezichtsbehandeling voor acne en acne littekens valt vaak onder ‘aanvullend verzekerd’ (zorgverzekering). De vergoedingen in kosten en betaling hiervan verschillen per zorgverzekering. Neem voor de zekerheid contact met je zorgverzekering op om er achter te komen of je hiervoor verzekerd bent.


Vragen?

Je kan ons altijd bereiken (WhatsApp, mail of telefoon), we staan voor je klaar!


* Behandellocatie: ma t/m vr 08.00 uur tot 20.00 uur & za/zo is bespreekbaar
* Dringende vraag in het weekend? Geen probleem stuur ons gerust een mail of WhatsApp.