Over DOK

Het gezicht achter DOK

Over DOKWaarom nog geld uitgeven aan producten die slecht zijn voor je huid? Dat is een vraag die ik aan iedereen stel die ik ken! Ik ben Sabine de Jonge, eigenaresse van De Online Kliniek. Mijn doel is om het eerlijke verhaal over huidverzorging naar buiten te brengen en te helpen met het kiezen van de juiste producten voor jouw huid.

Goed voor jezelf zorgen

Elke dag verbaas ik mij over de irriterende ingrediënten in skincare producten die je in de retail kan kopen. In bijna ieder product zit wel uitdrogende alcohol, parfum, hormoonverstorende stoffen of parabenen. Deze ingrediënten irriteren je huid, drogen je huid uit en werken vroegtijdige huidveroudering en huidproblemen in de hand.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet het type beauty meisje ben die dagelijks urenlang voor de spiegel staat. Maar goed voor mijzelf en mijn huid zorgen met de juiste producten, vind ik wel belangrijk!
WhatsApp direct één van onze huidtherapeuten


Ons verhaal

Wij vinden het belangrijk dat iedereen betrouwbaar en goed huidadvies krijgt. Tegenwoordig vind je zoveel informatie over huidproducten en ingrediënten. Helaas wordt er veel onzin beweerd en worden in de winkel, drogisterijen en online slechte producten met irriterende ingrediënten verkocht. Hierdoor is het als consument vaak lastig om de juiste producten te kiezen voor jouw huid.

Dit is de reden dat De Online Kliniek is opgestart. Ons doel? Iedereen helpen aan een mooiere huid!

 • We combineren de beste huidproducten en behandelingen (webshop en in onze kliniek).
 • We voorzien iedereen (die daar behoefte aan heeft) van GRATIS huidadvies.
 • Ten slotte zijn we 24/7 bereikbaar (voornamelijk via WhatsApp) als echte huidcoach.

Ervaringen van onze klanten lezen? Bekijk hun eerlijke reviews over De Online Kliniek op Google, Trustpilot en Zorgkaart Nederland.


Steeds meer huidproblemen

Tegenwoordig zijn er meer huidproblemen dan vroeger. Dagelijks zie ik klanten met acne, pigmentvlekken, rosacea, een extreem droge huid en nog veel meer. Er zijn natuurlijk in de afgelopen jaren ook een hoop factoren bijgekomen die slecht zijn voor je huid.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Meer luchtvervuiling (vrije radicalen).
 • Grote fluctuaties in het klimaat (waardoor we sneller de verwarming of de airco aanzetten).
 • Onze voeding bevat minder vitamines dan voorheen.
 • We eten meer zuivel en vlees dan vroeger.
 • Huisartsen schrijven tegenwoordig steeds sneller medicatie voor.

En dan natuurlijk niet te vergeten de schadelijke invloed van de zon! Zelf heb ik van dichtbij, bij mijn moeder, kunnen zien wat voor schade de zon kan aanrichten op je huid en welke impact dit kan hebben op je gezondheid. Wist je dat het aantal mensen met huidkanker meer dan verdubbeld is de afgelopen 10 jaar? Ik schrik iedere keer weer van deze getallen.

Oplossing voor iedere huid

Al deze factoren zorgen ervoor dat steeds meer mensen kampen met huidproblemen en op zoek zijn naar een oplossing. Doordat we bij De Online Kliniek niet alleen naar skincare producten kijken, maar ook naar je voeding en van binnenuit, zorgen we voor een complete aanpak waarmee je écht geholpen wordt.

Wil jij jouw huidvraag stellen aan onze huidtherapeut? Stuur dan direct een WhatsApp bericht: klik hier. 


Gratis advies van huidtherapeut

Wil jij advies bij jouw huid(probleem)?

 • Vraag gratis en vrijblijvend online huidadvies aan: klik hier.

De Online Kliniek: de beste skincare samenbrengen

Peelings-De-Online-Kliniek

Toen ik voorheen werkzaam was als Marketing Manager voor het huidverbeteringsmerk IMAGE Skincare, zag ik wat voor geweldige resultaten deze producten en peelings hadden. Ook kwam ik erachter dat er genoeg andere prachtige merken zijn voor huidverbetering.

Ik zag dit als unieke kans om de beste producten van verschillende merken bij elkaar te brengen en hier persoonlijk advies en begeleiding aan toe te voegen. En zo is De Online Kliniek ontstaan!

 


Waar gaat het mis?

Veel mensen hebben een vertekend beeld over welke producten nu daadwerkelijk je huid verbeteren. En heel eerlijk: goede voorlichting ontbreekt in veel gevallen.

Wij zien helaas het volgende elke dag voorbij komen:

 • Dermatologen raden een zonnebrand aan waarvan het tweede ingrediënt Alcohol Denat is (de meest uitdrogende alcohol die er is).
 • Een influencer laat zien met welke (zeer uitdrogende) producten hij/zij van acne, rimpels, pigment of eczeem is afgekomen, waarna een grote groep mensen dit aanschaft zonder verder advies te vragen aan een goede huidspecialist.
 • “Ik heb last van acne/pukkels, dus ik heb een vette huid en moet mijn huid gaan uitdrogen”, terwijl de huid eigenlijk vochtarm is (de huid gaat compenseren met het aanmaken van meer talg) en juist behoefte heeft aan hydratatie.
 • Mensen die last hebben van een gevoelige/rode huid en toch huidproducten gebruiken die irriterende ingrediënten bevatten.
 • Mannen en vrouwen sprayen parfum direct in hun hals, waardoor ze op latere leeftijd grotere kans hebben op pigmentvlekken.

We kunnen zo nog wel eventjes doorgaan. Veel van deze “fouten” komen echt voort uit het gebrek aan kennis. Het hele team bij De Online Kliniek werkt iedere dag keihard om eerlijke kennis te delen.

Iedere dag tips voor je huid?

 • Volg je ons al op Instagram, Facebook en TikTok voor leuke huidtips?
 • Wil jij jouw huidvraag stellen aan onze huidtherapeut? Stuur dan direct een WhatsApp bericht: klik hier.

Hoe gaan wij jou helpen?

 • Misschien heb je al een hoop gelezen over huidverzorging?
 • Misschien heb je al een heleboel producten geprobeerd?
 • Misschien ben je al eens naar de huisarts of dermatoloog geweest voor advies?
 • Misschien heb je het gevoel dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd?

Als je nu op deze pagina bent, is de kans in ieder geval groot dat jouw huid nog niet helemaal zo is, zoals je graag zou willen. Wat jouw situatie ook is, wij gaan je helpen.

Hoe gaan wij er nou voor zorgen dat jouw huid daadwerkelijk verbetert? Bekijk hieronder onze werkwijze.


De succesformule van DOK

90% van onze klanten geeft aan binnen 3 maanden verbetering van hun huid te zien! Dat komt doordat we verder kijken dan ons neus lang is:

 • Wanneer je contact met ons opneemt, geven we je gratis en vrijblijvend huidadvies. Iedereen verdient namelijk een mooie huid!
 • We bekijken je huid goed (op afstand doen we dit door middel van een foto van je huid) en kijken we naar je wens in huidverbetering.
 • Niet alleen dat! We kijken ook naar de producten (ingrediënten) die je op dit moment gebruikt en geven je daar eerlijk advies over.
 • Verder krijg je nog tips voor voeding, eventueel supplementen en andere tips die helpen om jouw huid te verbeteren. Zo werken we van buitenaf én van binnenuit.
 • Natuurlijk bekijken we de conditie van jouw huidbarrière. Zo pakken we het probleem bij de oorzaak aan.
 • Besluit je met producten te starten? We blijven via WhatsApp (indien gewenst) met je in contact en blijven samen jouw huidverbetering monitoren.
 • We staan 24/7 voor je klaar en beantwoorden je vragen in de meeste gevallen al binnen 1 uur!
 • Hierdoor kunnen wij bijsturen wanneer nodig en weet je zeker dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

 

We horen vaak van onze klanten dat ze bij huisartsen, dermatologen en andere klinieken niet écht geholpen worden.

Door met jou in contact te blijven (alleen als je dat wil, natuurlijk) weten we zeker dat we jou de optimale begeleiding kunnen bieden. Zie ons als je nieuwe persoonlijke huidcoach! 😃

Vraag online huidadvies aan

WhatsApp onze huidtherapeut


Onze klanten aan het woord

peelings en microneedling acne littekens behandelen

Review van Sophie: “Een aantal maanden geleden kreeg ik ineens heel veel last van acne. De acne werd steeds erger en dit schaadde echt mijn zelfbeeld.

Ik kwam terecht bij de online kliniek in Den Haag en ik ben verrast wat we met de behandelingen + aangeraden producten al bereikt hebben! Mijn acne is zo goed als onder controle door de peelings. We zijn nu gestart met microneedling en na twee behandelingen zie ik dat mijn littekens al heel erg vervaagd zijn! Ik ben blij om te zien dat het de goede kant op gaat. Ik voel me een stuk beter over mezelf en dat had ik niet gekund zonder de hulp van deze fijne kliniek.

Ik woon zelf in Limburg dus het is niet om de hoek. Toch is het mij zeker waard om dit hele stuk hiervoor te rijden. Ik raad je echt aan om naar deze kliniek te gaan. Na de behandelingen houden we altijd samen contact om te kijken hoe het zich ontwikkeld. Als je vragen hebt mag je deze altijd stellen en krijg je vrijwel gelijk antwoord. Ze willen je heel graag helpen en ze zijn oprecht tegenover de klant. 5 sterren voor deze toppers!”


Voor en na acne verminderen met producten (1)

Review van Bertine: “Ik keek vanmorgen weer in de spiegel en wat werd ik weer blij van mijn huid.

Geen ontstekingen, geen pijn, bijna geen roodheid, niet vet of glimmend.. ik kan me niet meer herinneren wanneer dat voor het laatst was.
Ik ben jullie zo dankbaar voor het goede advies en de producten. Dank jullie wel! 🥰”

Benieuwd naar meer voor- en na foto’s? Klik hier.

Meer ervaringen van onze klanten lezen? Bekijk hun eerlijke reviews over De Online Kliniek op Google, Trustpilot en Zorgkaart Nederland.


Huidtips voor iedereen

Op onze social media (Instagram, Facebook en TikTok) delen we veel huidtips. Maar vergeet ook zeker onze blogs niet. In deze blogs bieden we meer verdieping en geven we natuurlijk al onze tips en adviezen.

Meer blogs bekijken?
Klik hier, om al onze blogs te zien!


Vragen?

contact-locatie-dok-de online kliniek - den haagJe kan ons altijd bereiken (WhatsApp, mail of telefoon), we staan voor je klaar!

Je vindt ons op het Bankaplein 2 in Den Haag. Afspraak maken? Klik hier.