Geschreven door
De Online Kliniek

Behandeling acne

We ontvangen in onze kliniek in Den Haag veel klanten met acne (gezicht en rug). Wij helpen hen effectief met de juiste huidproducten voor thuis én niet te vergeten met onze acne peeling gezichtsbehandelingen. Wil jij meer weten over onze behandeling bij acne? Lees snel verder!


LAST VAN ACNE (GEZICHT, NEK, DECOLLETÉ OF RUG)

Direct na 1 behandeling zien we al resultaat bij het verminderen van acne. Wil jij van de acne op je wangen, kin, nek, decolleté, voorhoofd of rug af? Of heb je last van acne littekens? Je bent bij ons aan het juiste adres!

KOM LANGS – ACNE PEELING

In onze kliniek behandelen onze ervaren en gespecialiseerde huidtherapeuten acne door middel van een peeling. Bij een acne peeling werken we met hoge percentages actieve werkstoffen. Deze werkstoffen activeren jouw levende huidcellen (die diep in je huid liggen) om direct jouw onzuiverheden aan te pakken.

AFSPRAAK MAKEN

Behandellocatie: Bankaplein 2, Den Haag

Wat doet deze peeling?

  • De 20% mix van Glycolzuur¹ en Salicylzuur² in onze IMAGE Skincare Acne Lift Solution is perfect om jouw acne effectief te verhelpen.
  • Glycolzuur verwijdert jouw dode huidcellen en haalt hiermee het laagje dat over je verstopte porie ligt weg. Hierdoor kan talg goed uit je porie komen, waardoor deze niet ophoopt. Hiermee pak je bestaand acne direct aan en voorkom je nieuwe ontstekingen (acne).
  • Daarnaast trekt Glycolzuur vocht aan, zodat je huid gehydrateerd wordt (zonder deze vet te maken).
  • Salicylzuur in deze peel vermindert je talgproductie, waardoor nieuw acne minder snel ontstaat.

Met deze krachtige combi boeken we geweldige resultaten, bekijk de foto’s van drie van onze klanten na slechts 1 acne peeling hieronder!


RESULTATEN 1 ACNE PEELING

Resultaten na 1 acne peeling De Online Kliniek

ACNE EN LITTEKENS VERGOED DOOR ZORGVERZEKERAAR

  • Behandelingen voor acne en littekens worden vaak volledig vergoed, bij een aanvullende verzekering.
  • Je kan bij ons terecht zonder doorverwijzing van een arts.
  • Bekijk je polisvoorwaarden³ van je verzekering voor jouw vergoeding.

AFSPRAAK MAKEN?

We ontvangen je graag in onze kliniek in Den Haag! Maak eenvoudig je afspraak via onderstaande knop.

MAAK AFSPRAAK


BEHANDELING ACNE IN DE ZOMER

Ook in de zomer kan je in onze kliniek terecht voor peeling behandelingen om jouw acne te verhelpen. Het is zonde om in de zomer jouw ontstekingen en onzuiverheden niet actief aan te pakken.

MEER ACNE IN DE ZOMER

Door de zon droogt je huid uit en wordt jouw dode huidcellen laag dikker. Dit is een natuurlijke beschermingsreactie van je huid in de zomer. Door deze verdikking, verstoppen je poriën sneller en krijg je meer ontstekingen (acne).

DROGE HUID IN DE ZOMER

Je huid gaat bovendien de uitdroging door de zon compenseren. Je huid gaat namelijk meer talg aanmaken. Dit zorgt voor meer opgehoopte talg in je poriën en veroorzaakt vervolgens weer meer acne.

Niet behandelen in de zomer kan er zelfs weer voor zorgen dat jouw acne terugkomt door deze verdikking en uitdroging van je huid.


ACNE GEZICHT EN VOORHOOFD

meisje acne gezicht dame acne gezichtDe meeste van onze klanten hebben last van onzuiverheden/ontstekingen in hun gezicht. De huidtherapeuten bij De Online Kliniek hebben dan ook zeer veel ervaring in het effectief behandelen hiervan.

HUIDPRODUCTEN VOOR ACNE

Thuis direct al beginnen? Bekijk onze beste producten voor thuis om je acne aan te pakken.

BEKIJK SETS


GRATIS CONSULT

Wij adviseren zowel om langs te komen voor een peeling, als om thuis al te starten met producten tegen acne. Wil je liever eerst langskomen? Kom dan langs voor een gratis consult. Tijdens dit consult ontvang je van één van onze huidtherapeuten uitleg over de producten en is hierna direct de mogelijkheid tot behandelen.


ACNE KIN EN WANGEN

ACNE KIN, VOORHOOFD EN WANGEN

Momenteel zien wij ook veel klanten die ineens acne krijgen rondom de mond, kin en wangen, door het dragen van een mondmasker.

Deze zogeheten “maskne” kunnen wij goed behandelen door middel van een peeling behandeling in onze kliniek.

 


ACNE RUGacne rug ontstekingen rug puistjes rug

Last van ontstekingen op je rug? Ook dit kunnen we mooi verhelpen met een peeling behandeling. Zowel je gezicht als rug bij ons laten behandelen? Geen enkel probleem, dit kunnen wij doen in één bezoek aan onze kliniek!

Wist je dat…
… je de producten voor je gezicht, ook op je rug, schouders en decolleté kan gebruiken?

Zo kan je ook thuis al een mooie start maken met jouw huidverbetering!

THUIS ACNE VERHELPEN


BEHANDELING ACNE DEN HAAG

Op zoek naar een specialist in het verminderen van acne? Kom langs bij De Online Kliniek in Den Haag, we helpen je graag.

AFSPRAAK MAKEN


Behandeling acne België

Wist je dat we bij De Online Kliniek met grote regelmaat klanten ontvangen vanuit België? Naast dat je aan de slag kan gaan met de beste huidverbeterende producten uit onze webshop, ben je ook vanuit België van harte welkom in onze kliniek in Den Haag! We helpen jou graag om jouw acne te verminderen.

Meer weten over onze services in België? Lees onze blogHuidtherapeut België“!


VRAGEN?

Bel, mail of WhatsApp ons gerust! Onze huidtherapeuten staan altijd klaar om je persoonlijk huidadvies te geven.

+31 (0) 6 11 80 79 43
info@deonlinekliniek.nl

Behandellocatie: Bankaplein 2, Den Haag

www.deonlinekliniek.nl

Wil je op de hoogte blijven van al onze producten en acties van IMAGE Skincare, Alpha-H, LAVIESAGE, Vitakruid, Mesoestetic, Toskani, Vita Liberata, LOVELI en meer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*