Geschreven door
De Online Kliniek

Gezichtsbehandeling Den Haag

Zoek jij een gezichtsbehandeling in Den Haag? Bij De Online Kliniek op Bankaplein 2 kan je terecht voor diverse huidbehandelingen, zoals een peeling, een TCA behandeling en microneedling.

Met deze behandelingen verminderen we effectief acne, rimpels, pigmentvlekken, littekens, rosacea, een droge huid, grove poriën en nog veel meer. Ook kan je bij ons terecht voor de Toskani Spot Out Treatment om pigmentvlekken te verwijderen. Benieuwd naar onze behandelingen en resultaten? Lees snel verder!


ACNE BEHANDELING

Pukkels, (jeugd)puistjes, mee-eters onzuiverheden of acne: welke naam je het ook geeft, het is een vervelende huidaandoening waar veel mensen in hun leven mee te maken krijgen. De benaming die in de medische wereld gehanteerd wordt, is acne. Bij De Online Kliniek noemen we het ook acne, ook als het maar een paar pukkeltjes zijn.

Bekijk hieronder het resultaat na 2 acne peelings en 1 microneedling:

peelings en microneedling acne littekens behandelen

Afspraak maken acne behandeling

Hoe herken ik acne?

In het kort, herken je acne aan puistjes (ontstekingen gevuld met talg/pus) en mee-eters (zwarte of witte bultjes), welke meestal voorkomen in je gezicht, op je borst, op je rug of in je nek.

Hoe ontstaat acne?

Acne kan op iedere leeftijd ontstaan. Zelfs als jij in de puberteit nergens last van hebt gehad, kan het ineens ontstaan als je in de twintig of dertig bent. Acne is hierdoor dan ook het meest voorkomende huidprobleem dat wij behandelen in onze huidkliniek in Den Haag.

Acne kan door veel verschillende oorzaken ontstaan:

 • Teveel dode huidcellen. Talg kan je porie dan niet goed verlaten, blijft ‘vast’ zitten en gaat ontsteken.
 • Hormonen. Je hormoonhuishouding heeft op veel manieren invloed! In onze kliniek zien we dat acne vaak ontstaat rondom de menstruatie, maar ook in de pubertijd, tijdens menopauze en zwangerschap kan meer acne ontstaan. Dit komt door een verhoging van je testosteronspiegel, wat je talgproductie verhoogt. Ook een wisseling van anticonceptie (de pil, spiraaltje) kan invloed hebben op acne.
 • Stress. Naast testosteron maakt het lichaam tijdens stress ook het hormoon Cortisol aan, wat je immuunsysteem verzwakt. Hierdoor heb je vervolgens weer meer kans op het ontstaan van acne.
 • Voeding. In de praktijk zien we dat o.a. suikers en zuivel invloed hebben op je talgproductie in je huid. Door inname van deze voedingsstoffen te verminderen, kan je acne al verminderen!

Acne peeling

Acne heeft dus verschillende oorzaken, kan op elke leeftijd ontstaan en is ontzettend vervelend als je er last van hebt. Gelukkig is acne goed te verhelpen met de juiste producten en behandelingen! Je kan bij ons het gehele jaar terecht voor acne behandelingen. Ook in de lente en zomer is behandelen juist belangrijk, om uitbraken van acne in het najaar te voorkomen.

Onze acne peeling om acne direct aan te pakken:

 • Bestaat uit een 20% mix van Glycolzuur en Salicylzuur (zeer hoge percentages, mag alleen in een kliniek gebruikt worden).
 • Glycolzuur verwijdert je dode huidcellen. Hierdoor verwijderen we het laagje dat over je porie ligt. Talg kan hierdoor goed je porie verlaten en veroorzaakt minder snel een ontsteking!
 • Salicylzuur is een effectieve talgoplosser. Dit ingrediënt vermindert je talgproductie en zorgt er op deze manier voor dat nieuwe onzuiverheden minder snel ontstaan.
 • De peeling stimuleert je celvernieuwing in de diepte van je huid. Je huid wordt hierdoor gezuiverd en nieuwe ontstekingen worden direct aangepakt.
 • Na 1 peeling zie je al resultaat. Je huid gaat zich na de peeling goed zuiveren (alle talg etc. wordt door je huid opgeruimd). Na twee weken zie je een gladdere en zachtere huidstructuur naar voren komen.
 • Gemiddeld zien we de mooiste resultaten na 3 – 4 acne peel behandelingen. Eventuele littekens na acne pakken we direct aan met onze microneedling behandeling!

Bekijk hieronder het resultaat van twee van onze klanten na 1 acne peeling:

voor en na 1 peeling behandeling acne verminderen De Online KliniekVoor en na foto's behandelingen - 1 acne peeling Den Haag

Afspraak maken behandeling acne


Acne op mijn rug

Acne komt niet alleen voor op het gezicht, maar ook op decolleté en rug. Wist je dat je ook in onze kliniek in Den Haag terecht kan voor een decolleté of rug peeling bij acne?

Bekijk hieronder het verbluffende resultaat na 3 acne peeling behandelingen rug:

Voor en na 3 peelings acne rug verminderen

Afspraak maken acne rug Den Haag

TIP

 1. Een behandeling voor acne wordt vaak vergoed bij een aanvullende zorgverzekering. Deze vergoeding kan oplopen tot €700 per jaar!
 2. Retinol staat bekend als anti-aging ingrediënt, maar in onze praktijk in Den Haag zien we óók geweldige resultaten bij een acne gevoelige huid. Wil je voor het eerst Retinol toevoegen aan je routine? Wij adviseren het IMAGE MD Overnight Retinol Masque om mee te starten!

PIGMENTVLEKKEN BEHANDELING

Donkere vlekken op de huid. Ze kunnen groot zijn, of juist klein, verspreid als meerdere kleine “puntjes” of op één plek. Dit zijn pigmentvlekken.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Een pigmentvlek ontstaat door een verstoring in het aanmaakproces van pigment. Door deze verstoring ontstaat een opeenhoping van pigment op dat plekje van jouw huid. Pigmentvlekken komen vaak voor op je gezicht en in je hals, maar kunnen ook op je decolleté of op je armen ontstaan. Pigment ontstaat juist op de plekken die het meest blootgesteld worden aan de zon. De zon is dan ook de grootste oorzaak van pigmentvlekken.

Oorzaken pigment:

 • Zon (UV-straling)
 • Hormonen
 • PIH: Postinflammatoire Hyperpigmentatie ( = schade aan je huid, bijvoorbeeld na een wondje of acne)
 • Verkeerd productgebruik (parfum of andere verkeerde ingrediënten bevatten)

Eigenlijk kan je dit complexe proces als volgt zien:

 • Zon (UV-straling) raakt je huid
 • Je huid wil zich beschermen tegen deze externe invloed
 • Je huid zet Tyrosine (aminozuur) om in Melanine (verantwoordelijk voor afgeven van pigmentpakketjes aan je bovenste huidlaag)
 • Melanine geeft je huid een bruine kleur

In de zomer meer last van pigment

Aan het einde van de zomer zien wij veel klanten die zonschade hebben opgelopen aan hun huid en dit graag willen verminderen. Misschien herken jij ook wel dat je huid wat meer gevlekt is na een zonvakantie?

Bekijk hieronder het resultaat na 1 pigment peeling:

pigment behandelen

Afspraak maken behandeling pigment Den Haag

Onze pigment peeling om pigmentvlekken te verminderen:

 • Zeer krachtige mix (50%) van Melkzuur en Kojiczuur.
 • Geschikt voor alle soorten pigment (o.a. zonschade, ouderdomsvlekken, melasma (zwangerschapsmasker) en hyperpigmentatie na een wondje).
 • Melkzuur verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing.
 • Zowel Melkzuur als Kojiczuur remmen het Tyrosinase proces (omzetting van het Tyrosine aminozuur, verantwoordelijk voor de vorming van pigment).
 • Door de aanmaak van nieuw pigment te verminderen en je celvernieuwing te stimuleren zodat bestaand pigment vermindert, werken we op twee manieren tegen pigmentvlekken!
 • Na 1 behandeling zie je al groot verschil, de foto hierboven is het resultaat na 1 pigment peeling!
 • Gemiddeld raden wij 3 – 6 behandelingen aan om pigmentvlekken te verwijderen.

→ Wist je dat sommige zorgverzekeraars de behandeling bij pigmentvlekken vergoeden? Kijk jouw polisvoorwaarden voor “pigment” en “camouflagetherapie” na om te kijken of jij de behandeling vergoed kan krijgen!

→ Wist je dat behandelingen het hele jaar door mogelijk zijn? Door ook in de lente en zomer te behandelen zijn we pigmentophopingen voor en voorkomen we huidproblemen na de zomerperiode!

TIP

 1. Vermijd grote temperatuursveranderingen, zoals sauna, heet douchen en in een warme auto stappen. Dit kan de aanmaak van meer pigment triggeren!
 2. Naast zonbescherming (SPF) is het belangrijk om producten te gebruiken die de aanmaak van Melanine onderdrukt. Bepaalde ingrediënten zoals vitamine C en vitamine A lichten pigmentvlekken op. Het is belangrijk, om producten die deze ingrediënten bevatten, goed onder begeleiding van onze huidtherapeut te gebruiken. Onze huidtherapeut geeft je graag advies welke producten bij jouw huid geschikt zijn en hoe je deze het beste kan gebruiken.

BEHANDELING (ACNE)LITTEKENS

Littekens zijn erg vervelend, zeker als ze vrij zichtbaar zijn op bijvoorbeeld je voorhoofd of andere plekken op je gezicht! Bij De Online Kliniek behandelen we veel verschillende soorten littekens met een microneedling behandeling.

Natuurlijk kan een litteken ontstaan door bijvoorbeeld een val, schaafwond, ongeluk of operatie. Maar ook door een huidprobleem zoals acne (in het verleden) kunnen littekens ontstaan.

Hoe herken je acne littekens?

Deze acne littekentjes herken je vaak aan rode of donkere vlekjes op je huid óf juist een “gaatje” of “putje” op een plek waar vroeger een ontsteking zat. Je huid is op dat plekje niet volledig hersteld van de ontsteking, waardoor er een restje zichtbaar blijft. Ook deze littekens kunnen wij goed behandelen in onze kliniek.

Onze klanten zien al geweldige resultaten na 1 microneedling behandeling, zoals te zien is op onderstaande foto’s:

Voor en na acne littekens behandeling 1 microneedling

Behandelen van littekens
Afspraak maken microneedling Den Haag

Goed om te weten over microneedling:

 • Tijdens een microneedling behandeling worden met kleine naaldjes minuscule gaatjes in je huid gemaakt. Hierdoor kunnen we je huid in de diepte stimuleren.
 • Met deze naaldjes bereiken we de lederhuid. De lederhuid is waar je levende huidcellen zich bevinden. Ook zitten in deze laag de cellen die verantwoordelijk zijn voor jouw collageen productie. Door die te stimuleren, zorgen we voor de aanmaak van meer collageen.
 • Doordat je huid collageen gaat aanmaken, worden littekens van binnenuit opgevuld. Hierdoor worden de littekentjes minder zichtbaar.
 • Zoals op bovenstaande foto’s te zien is, kan je na 1 microneedling behandeling al een prachtige vermindering van de littekens zien. Wij adviseren vaak 1 – 4 behandelingen (afhankelijk van de huidindicatie en de diepte van de littekens).
 • Tussen de behandelingen zit ongeveer 6 weken. Dit is de tijd die je huid nodig heeft om herstelcollageen (collageen type vezel 3) om te zetten in verstevigend collageen (collageen type vezel 1). Met een serie behandelingen met tussenpozen van 6 weken zien wij de mooiste resultaten.
 • Wij werken voor onze microneedling behandeling met de Dermapen van Toskani.
 • Ook de behandeling voor acne littekens kan worden vergoed door de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Dit valt onder de vergoeding voor acnetherapie. Deze vergoeding kan oplopen tot €700 per jaar!

TIP

 1. Ga nooit zelf thuis aan de slag met een dermaroller of microneedling pen. De kans op complicaties is hierbij zeer groot! Kies altijd voor een kliniek, zodat je zeker weet dat de behandeling veilig en hygiënisch wordt uitgevoerd.
 2. Thuis kan je het resultaat van de behandeling versterken door Retinol toe te voegen aan je routine. Retinol staat met name bekend als anti-rimpel ingrediënt omdat het collageen stimuleert. Deze collageenproductie helpt dus ook bij het verminderen van littekens! Bekijk hier onze producten met Retinol.

RIMPEL BEHANDELING

Het begint met fijne lijntjes, maar langzaamaan veranderen ze in rimpels die steeds dieper worden. Wist je dat rimpels eigenlijk al vanaf je 25e levensjaar beginnen? Vanaf dat moment neemt het collageen in je huid met 1% per jaar af.

Rimpels horen erbij, maar worden door niemand met open armen ontvangen! Gelukkig kan je bij ons in de kliniek in Den Haag ook terecht voor anti-aging gezichtsbehandelingen. Zowel peelings als microneedling dragen bij aan minder rimpels. Onze expertise wijst uit dat een combinatie van peeling en microneedling de beste resultaten opleveren.

Door de combinatie van eerst een peeling en vervolgens microneedling:

 • Verwijderen we dode huidcellen, waardoor celvernieuwing in je huid gestimuleerd wordt.
 • Hierdoor verbetert je algehele huidconditie (o.a. grove poriën, doffe huid en oppervlakkig pigment vermindert).
 • Wist je dat jouw dagelijkse huidproducten voor thuis hierdoor ook beter opgenomen worden? Je merkt dus meer resultaat van je producten!
 • Met zowel een peeling als microneedling stimuleren we de productie van collageen in de diepte van je huid. Je huid wordt gestimuleerd om meer collageen aan te maken, waardoor rimpels en fijne lijntjes van binnenuit worden opgevuld.
 • Naast rimpels pakken we ook andere tekenen van huidveroudering (zoals pigment en ouderdomsvlekjes) direct aan tijdens de behandeling.
 • Direct na 1 behandeling krijgt je huid al een frissere, jongere uitstraling. Je huid straalt meer, voelt zacht aan en heeft een gezonde glow.
 • Na 2 – 4 behandelingen zie je al verstrakking van je huid!

Bekijk hieronder de resultaten van onze klanten na slechts 1 of 2 microneedling of rimpel peeling behandelingen!

Voor en na 1 microneedling rimpels Voor en na foto's 2 rimpel peeling De Online Kliniek Den Haag

Afspraak maken gezichtsbehandeling Den Haag

TIP

 1. Op zoek naar de beste anti rimpel crème? Geloof ons, start meteen met dagelijks de beste SPF bescherming. De zon is de grootste veroorzaker van huidveroudering. Door jezelf dagelijks te beschermen tegen deze invloed, vertraag je het huidverouderingsproces.
 2. Reinig elke ochtend en avond je huid (bij voorkeur met een reiniger met Glycolzuur). Als je je huid niet goed reinigt kunnen vrije radicalen extra lang schade veroorzaken in je huid, ze trekken namelijk je huid in. Denk daarbij aan het afbreken van collageen, waardoor je huid verslapt en fijne lijntjes zichtbaar worden.

ROSACEA BEHANDELING

Voor en na rosacea behandeling en producten De Online KliniekRosacea is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door roodheid en soms gepaard gaat met ontstekingen. Je huid vlamt snel op, voelt soms zelfs vurig aan en deze roodheid verergert onder invloed van externe factoren, zoals UV-straling, warm drinken of pittig eten.

Wij zien in de praktijk dat rosacea met perioden verergert en verbetert. Vaak vlamt het op door de zon (zomer) of juist door kou (winter). Om roodheid te verminderen, is het belangrijk om jouw huidbarrière sterker te maken.

Onze rosacea peeling om rosacea direct aan te pakken:

 • Focust op het verstevigen van je huidbarrière.
 • Bevat een zeer hoog % vitamine C.
 • Vitamine C communiceert met jouw huidcellen en kan hierdoor in de diepte van jouw huid zijn werk doen.
 • Vitamine C zorgt voor een collageen boost: het verstevigt je huid waardoor roodheden en rode vaatjes minder zichtbaar zijn.
 • De combinatie van vitamine C en Glycolzuur in deze peeling zorgt voor hydratatie diep in je huid en het verwijderen van je dode huidcellen. Hierdoor wordt de aanmaak van je levende huidcellen gestimuleerd en versterkt jouw huidbarrière.
 • Melkzuur in deze peeling verheldert en egaliseert je huid.
 • Salicylzuur helpt om eventuele ontstekingen (kan kenmerkend zijn voor rosacea) en eventuele vette/glimmende huid te verminderen.
 • je huid wordt sterker, gekalmeerd en rustiger.

Afspraak maken peeling Den Haag

→ Wist je dat behandelingen voor rosacea in sommige gevallen worden vergoed door je zorgverzekeraar? Controleer je polisvoorwaarden voor “camouflagetherapie” of “rosacea” om jouw vergoeding te bekijken.

TIP

 1. Let op met warme dranken, alcohol, zuivelproducten en kruidig eten of drinken! Dit zorgt voor een verwijding van je bloedvaatjes, waardoor meer roodheid ontstaat.
 2. Vermijd ‘ruwe’ verzorgingsproducten zoals scrubben met een grove korrel of harde spons. Dit kan je huid beschadigen en juist voor meer roodheid zorgen.

BEHANDELING STRALENDE HUID

Voor en na foto's 1 glow peeling droge en doffe huid

Vanaf je 25e levensjaar gaat de celdeling in je huid achteruit. Je huid maakt dus minder nieuwe, levende huidcellen aan. Als er minder nieuwe cellen worden aangemaakt, houdt je huid automatisch meer dode huidcellen vast.

Dode huidcellen bevatten geen leven en zijn dof. Door meer dode huidcellen wordt je huid dof (straalt je huid minder) en worden droogte lijntjes zichtbaar.

Door met een GLOW peeling effectief je dode huidcellen te verwijderen, stimuleren we je levende huidcellen laag. Zo krijgt jouw huid dus weer de GLOW terug die je vroeger had!

Wil je meer op fijne lijntjes en rimpels werken? Kies dan voor een microneedling behandeling om je collageen extra te stimuleren.

Afspraak maken peeling Den Haag


OVERIGE GEZICHTSBEHANDELINGEN DEN HAAG

Hierboven hebben wij de meeste voorkomende huidbehandelingen uitgelegd. Wij behandelen naast acne, pigment, littekens en rosacea nog veel meer huidproblemen:

 • Acne
 • Droge | doffe huid
 • Gevoelige huid
 • Grove poriën
 • Littekens

 • Mee-eters
 • Pigmentvlekken
 • Rimpels
 • Rosacea | roodheid
 • Vette huid

Daarnaast kan je ook bij ons terecht wanneer je geen huidprobleem hebt, maar je huid jong, mooi en vitaal wil houden. Een peeling of microneedling behandeling is geweldig om in te zetten om je huid een oppepper en mooie GLOW te geven.

Gratis huidadvies

Weet je niet precies welke behandeling je moet kiezen? Boek dan gerust een GRATIS CONSULT in onze kliniek. Onze huidtherapeut reinigt grondig je huid, bekijkt deze onder de lamp en stelt samen met jou een eventueel behandelplan op. Dit is geheel vrijblijvend! Indien je wilt, is er direct mogelijkheid tot behandelen!`

Boek gratis huidconsult


VRAGEN GEZICHTSBEHANDELING DEN HAAG?

Neem gerust contact met ons op via telefoon, WhatsApp of e-mail.

+31 (0) 6 11 80 79 43
info@deonlinekliniek.nl

Nooit meer iets missen van De Online Kliniek? Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok!

Behandellocatie: Bankaplein 2, Den Haag

Wil je op de hoogte blijven van al onze producten, acties en kortingen van IMAGE Skincare, Mesoestetic, Alpha-H, LAVIESAGE, Medik8, Vitakruid, Toskani, Vita Liberata, LOVELI en meer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Reageren