Geschreven door
De Online Kliniek

Behandeling rimpels

Huidveroudering hoort erbij, maar wij hebben nog niemand blij zien worden van fijne lijntjes en rimpels. In onze kliniek zien wij dan ook een hoop klanten die dit huidverouderingsproces zoveel mogelijk tegen willen gaan met de beste producten en behandelingen tegen rimpels!

Wil jij ook je bestaande rimpels aanpakken en nieuwe tegengaan? Lees dan snel verder!


RIMPELS VOORHOOFD, BOVENLIP EN KRAAIENPOOTJESvermindering van rimpels na een microneedling behandeling

Rimpels ontstaan door twee processen.

  • Intrinsieke huidveroudering: door je genen, na je 25e neemt de collageen productie van je huid met 1% per jaar af.
  • Extrinsieke huidveroudering: door gebruik van je spieren, zon, voeding (suikers), irriterende ingrediënten (parfum, uitdrogende alcoholen en parabenen) en bijv. roken.

RIMPELS VERMINDEREN

Voor en na 1 microneedling behandeling rimpels verminderenWat helpt echt tegen rimpels? De juiste huidproducten gebruiken om collageen en elastine te stimuleren en de juiste gezichtsbehandelingen inzetten (paar keer per jaar) om rimpels minder zichtbaar te maken en het proces van huidveroudering te remmen. Bekijk bijvoorbeeld dit verbluffende resultaat na 1 rimpel behandeling bij deze man.

Na 1 behandeling bij ons in de kliniek in Den Haag merk je al een gezondere teint van de huid, verbetering van je huidstructuur en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

AFSPRAAK MAKEN?

We ontvangen je graag in onze kliniek in Den Haag. Maak eenvoudig je afspraak via onderstaande knop.

AFSPRAAK MAKEN


BEHANDELING RIMPELS

Rimpels behandelen we bij De Online Kliniek op twee manieren:

  • Peeling behandeling / TCA peeling: waarbij we de huid met hoge % werkzame ingrediënten (zuren) behandelen om het celvernieuwingsproces en de productie van collageen en elastine in je levende huidcellen te stimuleren. Verschil jonge en oudere huidHierbij werken we met de IMAGE Skincare Wrinkle Lift® Forte en de geavanceerde 15% TCA peeling van Mesoestetic.
  • Microneedling: waarbij minuscule gaatjes worden gemaakt in je huid. Dit activeert het natuurlijke genezingsproces van je huid, stimuleert de productie van nieuw collageen en maakt je huid glad en egaal.

MICRONEEDLING RIMPELS

Microneedling behandeling impressie De Online Kliniek Den HaagMet microneedling wordt jouw huid in de diepte geactiveerd. Zo verhelpen we effectief rimpels op het voorhoofd, bovenlip, bij de ogen (kraaienpootjes) en rimpels rondom de mond. Daarnaast werkt microneedling ook bij verslapping van de huid in de nek, hals, decolleté en op de handen.

COMBINATIE PEELING EN MICRONEEDLING

Om rimpels te verminderen en jouw huid te verbeteren, adviseren wij om te starten met een peeling behandeling. Hiermee verbeteren we de huidconditie (verwijderen dode huidcellen) en kleur van de huid (gezonde, stralende glow).

Ook worden fijne lijntjes direct verminderd én pakken we pigment en ouderdomsvlekjes op deze manier mooi aan.

Na een peeling behandeling adviseren we om te starten met microneedling, om nog meer in de diepte van jouw huid de productie van collageen en elastine te stimuleren.

Wij zien in de praktijk dat de combinatie van een peeling en microneedling zorgt voor de mooiste effecten! Zie het resultaat van deze klant op de foto na 1 rimpel peeling (Wrinkle Lift) en 1 microneedling.

AFSPRAAK MAKEN


RIMPELS BEHANDELEN IN DE ZOMER

Peeling behandeling bij De Online Kliniek in Den Haag IMAGE I PEELBehandelingen in de zomer zijn gewoon mogelijk. Het is juist ook in de zomer belangrijk om jouw rimpels aan te pakken. We willen het hele jaar door de celdeling blijven stimuleren. Daarnaast ontstaan in de zomer sneller droogte lijntjes, welke we met peelings en microneedling mooi kunnen verminderen.

GRAUWE HUID IN DE ZOMER

Ook wordt je huid sneller grauw door de zon. De zon droogt je huid uit en dit zorgt ervoor dat jouw dode huidcellen laag dikker wordt. Dit is een natuurlijke beschermingsreactie van je huid in de zomer. Door deze verdikking van jouw dode huidlaag krijgt jouw huid echter ook sneller een vage, grauwe teint.

Door deze dode huidlaag te verwijderen middels een peeling behandeling, straalt en verjongt jouw huid het hele jaar door!


TIPS DIRECT RIMPELS VERMINDERENZonbescherming aanbregen op schouder

  • Gebruik elke dag een SPF. 90% van huidveroudering ontstaat namelijk door UV-straling. Voor jouw gezicht adviseren we onze Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 van IMAGE Skincare. Bescherm je lichaam met de Antiaging Body Sun Mist Mesoprotech SPF 30 van Mesoestetic.
  • Stop met roken: roken zorgt voor een verminderde doorbloeding van je huid en vergroot juist het aantal radicalen in je huid. Hierdoor wordt jouw dode huidlaag dikker, krijgt je huid een ongezonde gele kleur en ontstaan op jonge leeftijd al rimpels.
  • Matig je suikerinname. Suikers gaan een verbinding aan in de huid waardoor collageen en elastine vezels stugger worden en beschadigen.
  • Gebruik geen producten met irriterende ingrediënten, zoals parfum, uitdrogende alcoholen en parabenen. Kies liever voor deze 5 producten (onze beste producten bij rimpels) samengesteld in één set.

PRODUCTEN TEGEN RIMPELS

Ben jij op zoek naar de beste producten met actieve ingrediënten, om de rimpels op jouw voorhoofd, wangen, rondom je ogen of je mond te gaan verminderen? Bekijk onze set tegen rimpels, met krachtige producten en ingrediënten, zoals o.a. Retinol.

5 producten voor rimpels

BEKIJK DEZE SET


BEHANDELING RIMPELS DEN HAAG

Op zoek naar een specialist in het verminderen van rimpels? Kom langs bij De Online Kliniek in Den Haag voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling, we helpen je graag.

AFSPRAAK MAKEN


Behandeling rimpels België

Wist je dat we bij De Online Kliniek met grote regelmaat klanten ontvangen vanuit België? Naast dat je aan de slag kan gaan met de beste huidverbeterende producten uit onze webshop, ben je ook vanuit België van harte welkom in onze kliniek in Den Haag! We helpen jou graag om jouw rimpels te verminderen.

Meer weten over onze services in België? Lees onze blogHuidtherapeut België“!


VRAGEN?

Bel, mail of WhatsApp ons gerust! Onze huidtherapeuten staan altijd klaar om je persoonlijk huidadvies te geven.

+31 (0) 6 11 80 79 43
info@deonlinekliniek.nl

Behandellocatie: Bankaplein 2, Den Haag

Wil je op de hoogte blijven van al onze producten en acties van IMAGE Skincare, Alpha-H, LAVIESAGE, Vitakruid, Mesoestetic, Toskani, Vita Liberata, LOVELI en meer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Reageren