Geschreven door
De Online Kliniek

Microneedling behandeling Den Haag

Wist je dat we in onze kliniek in Den Haag ook microneedling behandelingen uitvoeren? Graag vertellen we je meer over deze behandeling en beantwoorden we vragen, zoals: “Voor welke huid is microneedling geschikt?”, “Doet microneedling pijn?” en “Kan ik een microneedling behandeling thuis uitvoeren?”.


Wat is microneedling?

Microneedling is een behandeling met hele kleine naaldjes. Deze kleine naaldjes zitten in een ‘pen’, waarin ze snel ronddraaien. Wanneer deze pen op je huid wordt gezet, worden er minuscule gaatjes in je huid gemaakt door de naaldjes.

Jouw huid gaat vervolgens hard aan de slag om deze gaatjes weer te herstellen¹. Het natuurlijke genezingsproces van je huid wordt hierdoor geactiveerd. Ook activeren we tijdens deze behandeling de collageenproductie van je huid, waardoor rimpels, (acne)littekens en grove poriën van binnenuit opvullen.

Microneedling


Bij welke huidproblemen werkt microneedling?

Microneedling zetten wij effectief in bij de volgende huid indicaties:

Microneedling behandelingen De Online Kliniek DOK

 • Rimpels / verslapte huid
 • Littekens (door acne)
 • Pigmentvlekken
 • Grove poriën
 • Roodheden / couperose
 • Zonbeschadigingen
 • Doffe huid

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk onze reviews op Google en Trustpilot door op de groene letters te klikken!

TIP: Lees onze eerdere blogs over acne behandelingen, pigment behandelingen of rimpel behandelingen voor meer informatie. Wil je meer weten over het behandelen van rosacea? Klik dan hier.

AFSPRAAK MAKEN


Welke microneedling pen gebruiken jullie?

Toskani TKN dermapen voor microneedling behandelingen

Bij De Online Kliniek werken we met de Neopen van Toskani en is de laatste revolutie in schoonheidsbehandelingen en medische-esthetische apparatuur. De Neopen bevat een snelheid van 1.920 kanalen per seconde. Dit is 104% sneller ten opzichte van andere microneedling apparatuur.

Onze Neopen bevat 16 van chirurgische kwaliteit roestvrij staal steriele naaldjes, welke ook in lengte verstelbaar zijn. Zo kunnen we verschillende gebieden van jouw huid op verschillende dieptes behandelen. De diepte van onze pen is instelbaar tussen de 0.2 mm en 2.5 mm. Daarnaast bevat de pen 4 snelheden die tijdens de behandeling met één druk op de knop kunnen worden beheert.

Bij iedere behanVloeistof microneedlingdeling gebruiken wij natuurlijk nieuwe, steriele naaldjes en brengen we vloeistof aan op je huid met werkzame ingrediënten (aangepast op jouw huid). De naalden komen loodrecht in de huid waardoor je krassen of wonden op de huid vermijdt. Een digitaal display met One Touch zorgt voor een volledige controle tijdens de behandeling. Het beheert de diepte, snelheid en behandelingsinstellingen met één druk op de knop. Het bevat een ingebouwde RFID-naaldcartridge wat zorgt voor een automatische kalibratie voor nauwkeurige, betrouwbare en sleepvrije naaldpenetratie.

Tot slot voldoet onze Neopen (microneedling) aan de ISO 13485-norm (medische IIA classificering en CE-markering).


Wat kan ik verwachten na een microneedling behandeling?

 • Na de behandeling is jouw huid zichtbaar wat roder (zie foto hierboven “direct na microneedling”).
 • De roodheid vermindert door het kalmerende sheet masker die de behandelaar direct na de behandeling aanbrengt (zie foto hierboven). Een deel van dit neem je mee naar huis, zodat je de roodheid fijn nog verder kan verminderen.
 • Vaak zien we in de praktijk dat de roodheid na een paar uur al minder is.
 • Deze roodheid is voor iedereen anders, niet iedere huid reageert op dezelfde manier. Heb je een belangrijke afspraak? Plan je microneedling dan voor de zekerheid niet op dezelfde dag of plan deze aan het einde van de dag.
 • Om een indicatie te geven, duurt de roodheid maximaal 48 uur. Bij 90% van onze klanten is er ongeveer 24 uur na de behandeling al (bijna) niets meer van te zien.
 • Eventueel kunnen na een aantal dagen mini velletjes ontstaan. Je huid is zich aan het vernieuwen en oude, dode huidcellen schilferen af.
 • Geef je huid comfort en bescherming met jouw SPF dagcrème.

Vloeistof microneedling


Is microneedling pijnlijk?

Al onze klanten komen terug, dus geen zorgen! De behandeling is goed te verdragen. Sommige plekjes (bijv. op het kaakbot) kunnen wel wat gevoeliger zijn. Wanneer je van jezelf weet snel pijn te hebben, zou je bijvoorbeeld 2 paracetamol in kunnen nemen een half uur voor de behandeling.


Impressie behandeling


Welke nazorg bieden jullie na een microneedling behandeling?

Na de microneedling behandeling is het van groot belang je huid goed te beschermen en te voorzien van de juiste nazorg. De nazorg bij De Online Kliniek bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Verkoelend sheet masker na afloop van je behandeling, thuis verder te gebruiken!
 • Dagcrème met SPF om je huid te beschermen tegen de invloeden van buitenaf.
 • Compleet persoonlijk advies voor de komende week, inclusief alle do’s en dont’s.
 • Na de behandeling een check up van onze huidtherapeut (op afstand).

Onze microneedling behandeling

 • Is voor iedereen geschikt, mannen en vrouwen van elke leeftijd.
 • We behandelen het hele jaar door, elk seizoen (ook in de zomer).
 • We behandelen niet alleen gezicht (gelaat), maar ook nek, decolleté, rug, handen indien gewenst.
 • Bij een actieve koortslip is behandelen helaas tijdelijk niet mogelijk. In de tussentijd kan je alvast starten met werkzame huidproducten of ons om product- en of huidadvies vragen.
 • Bij De Online Kliniek in Den Haag werken wij met de Neopen van Toskani.
 • Behandelingen voor acne, pigment, rosacea en littekens worden vaak volledig vergoed, bij een aanvullende verzekering.

* de behandeling is bij ons inclusief een GRATIS sheet mask * t.w.v. €10,- om de roodheid na de behandeling direct te verminderen.


Verzekering vergoed microneedling

 • Behandelingen met microneedling voor acne, pigment, rosacea en littekens worden vaak volledig vergoed, bij een aanvullende verzekering.
 • Je kan bij ons terecht zonder doorverwijzing van een arts.
 • Bekijk je polisvoorwaarden van je verzekering voor jouw vergoeding.

Kan ik aan de slag met microneedling thuis?

Misschien heb je ze wel eens gezien: microneedling dermarollers voor thuis, of zelfs een complete pen voor thuisgebruik. Wij raden ten zeerste af om zelf aan de slag te gaan met microneedling, om de volgende redenen:

 • Een microneedling roller (dermaroller) gaat niet loodrecht je huid in, maar schuin. Hiermee maak je een groter gaatje in je huid dan nodig is, en beschadig je je huid. Zo ontstaat meer kans op complicaties en littekentjes. Zonde!
 • Je kan de roller / het apparaat thuis niet goed reinigen. Ook gebruik je niet iedere keer een nieuw naaldje. Het apparaat is hierdoor niet steriel. Bij een tweede (of derde, of zelf vierde) keer gebruik, breng je alle bacteriën die nog op de roller / pen zitten, je huid in. Wederom vergroot je hierdoor de kans op complicaties.
 • Met microneedling werk je door je buitenste huidlaag (huidbarrière) heen. Door microneedling wordt je huid dan ook toelaatbaar voor stoffen van buitenaf. Dit is mooi wanneer je bijvoorbeeld hydraterende / actieve werkstoffen aanbrengt. Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat je huid dan ook gevoeliger is voor schadelijke stoffen en bacteriën?² De juiste nazorg door een ervaren specialist is essentieel om jouw huid goed te laten herstellen.
 • Wanneer je te ondiep werkt in je huid, heeft de behandeling weinig zin. Wanneer je juist te diep in je huid werkt, kom je in je vetweefsel en schiet je je doel voorbij en heb je wederom meer kans op complicaties. De juiste huidreactie monitoren tijdens de behandeling is van zeer groot belang. Onze huidtherapeuten zijn hiervoor opgeleid en behandelen daardoor altijd op de juiste diepte, met steriele naaldjes, met de juiste werkzame ingrediënten voor het mooiste effect.

Wij raden je dus altijd aan om een behandeling niet thuis uit te voeren, maar door een specialist te laten uitvoeren. Heb je interesse in een microneedling behandeling in onze kliniek in Den Haag? Maak direct een afspraak via onderstaande button.

AFSPRAAK MAKEN

Natuurlijk kan je wel thuis werken aan een mooie glow! Al deze producten zijn geschikt bij zwangerschap. Benieuwd naar onze peeling voor thuis? Bekijk deze hier.

TIP: Wist je dat je GRATIS en vrijblijvend huidadvies kan aanvragen? Bekijk hier de manieren!


Kan ik langskomen voor microneedling tijdens mijn zwangerschap?

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Tijdens deze mooie periode is het helaas niet mogelijk om een microneedling behandeling te ondergaan. Maar niet getreurd! We verwelkomen je graag voor onze speciale zwangerschaps-peeling. Hiermee krijg je sowieso die pregnancy glow waar iedereen het over heeft! Maak gerust een afspraak of stuur onze huidtherapeut een WhatsAppje voor meer informatie.


Kan ik vanuit België langskomen in jullie kliniek?

microneedling behandeling den haag met de tkn dermapen van toskaniZeker weten! Wij ontvangen klanten vanuit heel Nederland (omgeving Den Haag, Wassenaar, Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Zeeland, Groningen, Limburg), maar ook zeker vanuit België voor een microneedling behandeling in Den Haag. Je bent van harte welkom! Wil je direct een afspraak maken of een GRATIS consult inplannen t.w.v. €25? Klik direct op de button hieronder.

AFSPRAAK MAKEN


Vragen

Heb jij ook een prangende vraag waar je antwoord op wil? Over microneedling, of iets heel anders? Mail, bel of WhatsApp ons gerust!

+31 (0) 6 11 80 79 43
info@deonlinekliniek.nl

Behandellocatie: Bankaplein 2, Den Haag

Wil je op de hoogte blijven van al onze producten en acties van IMAGE Skincare, Alpha-H, LAVIESAGE, Medik8, Vitakruid, Mesoestetic, Toskani, Vita Liberata, LOVELI en meer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Reageren